Es preveu que les obres finalitzin abans del 10 de juny. Foto: Ajuntament

El projecte de reforma del carrer Matas ja va generar polèmica des d’un principi pels efectes col·laterals que provocaria en altres indrets del municipi.

L’objectiu principal era reduir el trànsit i crear un aparcament públic al carrer Verge del Pilar, un projecte que no es podia dur a terme sense la modificació de la plaça Anselm Clavé. L’Ajuntament apostava per remodelar-la i desplaçar-la tres metres per minimitzar l’impacte de les obres. Però Junts per Tiana va criticar la mesura i va sol·licitar suspendre l’execució de les obres. Una petició que no ha tirat endavant.

Al Ple celebrat aquest dimarts, Junts per Tiana va presentar una moció per aturar les obres del tram final del carrer Matas fins que el Consell Municipal d’Urbanisme no les analitzi. Argumentaven que la ciutadania no estava informada dels treballs de reurbanització de la via i demanaven que se sotmetin a deliberació del Consell Assessor d’Urbanisme.

La CUP va votar a favor de la moció perquè considera que el govern “amaga informació important al poble” i critica que “no han explicat què hi faran realment”. La resta de grups hi van votar en contra, argumentant que aturar les obres ara és irresponsable i tindria un cost molt alt. La moció no va tirar endavant i els treballs de remodelació de la via seguiran dins els terminis establerts. El govern preveu que les obres executades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb un pressupost de 530.954 euros, hagin finalitzat abans del 10 de juny.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram