Nombroses veus del món de la política i del comerç del Barcelonès Nord valoren l’efemèride del setmanari, que arriba als 250 números.

 

Dolors Sabater
Alcaldessa de Badalona (Guanyem)

Felicitem Línia Nord pels seus 250 números. Haver arribat fins aquí és una molt bona notícia per a Badalona i posa de manifest que s’ha consolidat com un mitjà de referència. Enhorabona a tots els treballadors i treballadores pel vostre esforç i professionalitat. Us animem a seguir treballant i tractant temes propers a la ciutadania perquè la informació feta amb rigor és un element bàsic i imprescindible en la nostra societat. Per molts números més!

 

Xavier García Albiol
Cap de l’oposició de Badalona (PP)

Fa poc més d’un any felicitàvem el setmanari Línia Nord pels seus 200 números i avui ja tenim entre les mans el que fa 250. Això vol dir que el mitjà continua la seva tasca periodística, informant d’allò que més preocupa els ciutadans: el que passa al seu entorn més proper. Sens dubte, el periodisme de proximitat és avui dia més necessari que mai perquè és el que arriba amb més incidència a totes les llars. Així que fins l’any que ve, en què celebrarem els 300!

 

Núria Parlon
Alcaldessa de Santa Coloma (PSC)

Línia Nord arriba als 250 números i és motiu de felicitació. A la comarca necessitem mitjans locals que donin veu als projectes socials, culturals i esportius promoguts per les institucions però també, i molt especialment, des del magma d’entitats que fan del Besòs un territori resilient i ple de vitalitat. Moltes felicitats per persistir en l’afany noble de donar veu al territori en moments difícils per a la premsa escrita local. Endavant i molta força per al futur!

 

Anna Pérez
Cap de l’oposició de Santa Coloma (Som)

Felicitem l’equip de Línia Nord pels seus 250 números! Calen mitjans com aquest que ens permeten disposar d’informació contrastada i veraç del que passa al Barcelonès Nord, a més de contribuir a refermar la complicitat entre ciutats veïnes. En moments on l’ètica periodística sovint es deixa de banda, que mitjans locals puguin donar lliçons de professionalitat i pluralitat a grans mitjans us ha de fer sentir orgullosos i orgulloses. A per 250 més!

 

Joan Callau
Alcalde de Sant Adrià (PSC)

Felicito tot l’equip humà de Línia Nord perquè amb esforç i implicació heu aconseguit difondre una realitat de proximitat que difícilment es fa visible en els mitjans més generals. Gràcies per donar veu a les entitats i als veïns i veïnes de Sant Adrià i per ajudar les administracions locals a fer conèixer la seva tasca a la ciutadania. Enhorabona a totes les persones que heu fet possible aquests 250 números, i per molts exemplars més!

 

Pedro Sánchez
Cap de l’oposició de Sant Adrià (C’s)

En un món cada vegada més global es dóna la paradoxa que cada cop és més complicat trobar informació local contrastada i de qualitat. Les xarxes socials en són ara la font més freqüent però, normalment, proporcionen informació de baixa qualitat. Per això és una molt bona notícia que Línia Nord hagi arribat al número 250. Els mitjans de comunicació locals són cada vegada més importants per poder garantir l’accés fiable a la informació local.

 

Rosa Funtané
Alcaldessa de Montgat (ERC)

Línia Nord, diari independent, clar, rigorós i compromès amb la ciutadania. Mantenir el nivell que ofereix la publicació no és fàcil, però la vostra superació és constant. Molt orgullosa de poder compartir amb vosaltres notícies, crítiques i opinions que ens ajuden a millorar. Vull felicitar-vos per la vostra empenta, empatia i neutralitat, tan necessària avui dia. Per moltes més edicions i que el camí sigui ben llarg i profitós per a tots. Salut!

 

Francesc Garcia
Cap de l’oposició de Montgat (CiU)

Els veïns i veïnes, les entitats, els comerços dels nostres pobles necessiten mitjans de comunicació que es preocupin de cobrir la informació de primer nivell, local i propera, tan important com la política del país o els successos internacionals. Línia Nord marca un estil propi que és necessari, tractant la notícia de forma gairebé quirúrgica. Us felicito per consolidar una trajectòria que té molt de futur i que avança amb pas ferm. Sort i encerts en el futur!

 

Ester Pujol
Alcaldessa de Tiana (PSC)

És un motiu de satisfacció tornar a felicitar-vos per continuar sumant números. Ho vam fer als 200 i esperem tornar-hi als 500 i als 1.000. Sou imprescindibles per la feina que feu, posant el focus en la informació local des del rigor i des de la professionalitat. Publicacions com Línia Nord no només ens informen sinó que també construeixen eixos de cohesió social i cultural i això ens fa més falta que mai. Moltes felicitats, moltes gràcies i per molts anys més.

 

Joan Cañada
PDeCAT-DC Tiana

Periodisme km 0, de proximitat. Certament, Línia Nord és la informació més propera sobre els esdeveniments polítics i socials dels nostres municipis i per això es continua consolidant. Quan la informació és plural i de qualitat, l’objectiu és complert, i n’heu d’estar orgullosos. Ens satisfà enormement poder-vos felicitar per l’edició d’aquests 250 números i animar-vos a seguir donant veu a tot el món local com ho heu anat fent fins ara.

 

Cinto Gubern
Federació de comerciants de Badalona

Des de la Federació de Comerciants de Badalona us volem fer arribar les nostres felicitacions per la bona feina feta al llarg de les primeres 250 edicions del setmanari Línia Nord. Com a president en funcions de la Federació de Comerciants de Badalona vull agrair el vostre suport al comerç local i us vull transmetre que la vostra feina ens ha permès als badalonins estar informats, a més d’haver donat vida a Badalona.

 

Óscar Palma
Centre comercial Passeig de la Salut

El setmanari Línia Nord ens permet difondre les diverses activitats que organitzem al llarg de l’any des del nostre eix comercial. Ens ajudeu molt, sou un diari proper amb el comerç de proximitat i tracteu temes importants d’actualitat de la ciutat. D’altra banda, ens doneu veu per expressar-nos i explicar allò que fem en el nostre dia a dia. Moltes felicitats per la vostra feina i pels vostres 250 números!

 

Laia Muñoz
ACI Santa Coloma 

Volem agrair la tasca del setmanari Línia Nord, tot felicitant-vos per aquest número 250. Des de l’Agrupació apostem per la proximitat i la qualitat en el món comercial i, per tant, valorem la tasca que porteu realitzant tots aquests números de forma molt positiva. El Barcelonès Nord és una realitat que queda exemplificada en publicacions com aquesta. Us agraïm que expliqueu el dia a dia donant veu a tots els actors socials. Per molts anys més!

 

Jose Téllez
Guanyem Badalona en Comú

El carrer, el barri i el municipi són els territoris que totes i tots tenim més a prop i que més configuren el nostre dia a dia. Per això és tan important que un servei i bé públic, com és la informació, també tingui aquesta mirada de proximitat, d’anàlisi del que ens envolta. Amb aquest número 250 d’avui és indubtable que Línia Nord ha contribuït al fet que molts badalonins i badalonines coneguin i entenguin millor el que passa a la nostra ciutat.

 

Oriol Lladó
ERC Badalona

El periodisme de proximitat és un dels ingredients necessaris en una societat crítica i compromesa com la que volem per al nostre país i les nostres ciutats i pobles. Al voltant dels mitjans locals s’articulen els debats de futur i també el control del present. Línia Nord és un dels referents, des de ja fa un temps valuós, en l’exercici d’aquesta funció. Per molts anys, i números més, en la tasca compartida de transformar la realitat.

 

Àlex Mañas
ICV-EUiA Badalona

Quan vivim temps de titulars ràpids i projectes efímers, poder escriure per felicitar 250 números de periodisme de qualitat i proximitat és un fet a destacar. 250 números que han resistit la crisi social, econòmica, política i nacional que vivim sense deixar mai de fer bandera del rigor, la independència i la professionalitat que han de regir els mitjans. El Línia és un exemple que el periodisme de proximitat és viu i més necessari que mai. Felicitats!

 

Álex Pastor
PSC Badalona

Moltes felicitats pels 250 números. Des del PSC us volem agrair l’esforç i dedicació per fer arribar la informació arreu de la ciutat. La diversitat social de Badalona fa que la premsa local esdevingui quelcom més que una eina comunicativa. És també un mitjà de cohesió social, de proximitat i font d’una informació que no té espai als mitjans generals. Us agraïm que no perdeu mai el rigor, la proximitat i la sensibilitat per tot allò local. Per tot això i més, moltes gràcies i felicitats.

 

Pere Martínez
PDeCAT Badalona

Que una publicació comarcal arribi als 250 números avala la feina ben feta, el compromís i l’esforç diari per posar el rigor informatiu al servei del ciutadà. Cal posar en valor que en temps molt difícils per a la premsa escrita, on l’exercici del periodisme lliure i plural és molt complicat, un mitjà com el vostre sigui capaç de poder exercir com a espai d’informació, contrapoder i generador d’opinió. Felicitats, us animem a seguir amb la vostra feina. Sort, encerts i cap als 300.

 

Juan Miguel López
Ciutadans Badalona

Des de Ciutadans – Cs Badalona volem felicitar Línia Nord pels seus 250 números editats, així com per la tasca informativa que realitza a la nostra ciutat. A més, continuem animant el setmanari Línia Nord -tal com ja vàrem fer fa un any en la seva edició número 200 – a ser un mitjà de comunicació plural i obert que reflecteixi la realitat social que l’envolta a través de la seva línia editorial. Moltes felicitats!

 

Oriol Codina
ANC Barcelonès Nord

Des de l’Assemblea Nacional Catalana del Barcelonès Nord us felicitem per les 250 edicions. En els últims temps el periodisme s’ha vist compromès més d’un cop i és per això que ara més que mai necessitem la vostra professionalitat per explicar què està passant en el nostre entorn proper. Sempre des de la transparència, pluralitat, objectivitat i ètica. Us encoratgem a seguir amb la vostra tasca, a seguir-nos informant i cohesionant el territori.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram