La Policia Local i els Mossos han detingut 17 persones en dos anys. Foto: Arxiu

Des del febrer del 2017 fins al mes de gener d’enguany s’han registrat 328 infraccions penals a Tiana. Una xifra que representa un augment del 37,2% dels delictes al poble respecte del període comprès entre el febrer del 2016 i el gener del 2017. Són dades que ha fet públiques l’Ajuntament coincidint amb la celebració dimarts de la Junta de Seguretat Local. La junta va ser presidida per l’alcaldessa, Ester Pujol, i va comptar amb la participació del Secretari de la Delegació Territorial del Govern a Barcelona, Xavier Baiget, el cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos, Bonaventura Comas, el subtinent de la Guàrdia Civil, Francisco Javier Espinosa, el cap de la Policia Local, Tomàs Cabrejas, i els portaveus de PSC, Junts per Tiana i ERC.

L’informe entregat a la junta reflecteix com les infraccions que s’han repetit més durant l’últim any a Tiana són els delictes contra el patrimoni, que engloben robatoris, furts, delictes de danys i estafes. El més repetit han estat les estafes -69-, mentre que hi ha hagut 101 robatoris amb força, la qual cosa significa un increment del 31% respecte de l’any anterior.

Pel que fa als robatoris amb violència, n’hi ha hagut 6, mentre que l’any anterior se’n van registrar només dos.

D’altra banda, la Policia Local i els Mossos han detingut 17 persones des del febrer del 2016 al gener del 2018, tots homes i la majoria major de 36 anys i de nacionalitat espanyola.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram