Aquesta tardor la Mina serà protagonista a TV3. I és que el programa El foraster ha escollit el barri com un dels seus escenaris. L’espai és conduït per l’humorista i presentador, Quim Masferrer, que en cada programa visita un municipi per conèixer els hàbits i costums dels seus veïns, amb l’humor per bandera.

Després de conviure uns dies amb els habitants del lloc, Masferrer ofereix un monòleg basat en les experiències que ha viscut durant el rodatge. “A la Mina Quim Masferrer s’hi sentirà autènticament foraster”, ha avançat TV3 en la presentació de la seva programació de tardor, al mateix temps que qualifica el programa dedicat al barri de “plat fort”.

A banda de la Mina, Masferrer visitarà en aquesta nova temporada del programa el convent de Sant Daniel de Girona, Castellfollit del Boix (Bages), Cornudella de Montsant (Priorat), Ascó (Ribera d’Ebre), la Vall d’en Bas (Garrotxa) i la Festa de la Dalla, als Hostalets d’en Bas (Garrotxa).

El foraster va rebre el 2016 el prestigiós Premi Ondas al millor programa emès per emissores o cadenes no estatals. A més, ha aconseguit notables xifres d’audiència des que la televisió pública catalana va apostar per emetre el projecte de Quim Masferrer.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram