Diumenge hi haurà portes obertes del tramvia. Foto: Arxiu

La primera festa del tramvia restaurat que cobria el trajecte entre Montgat i Tiana serà la gran protagonista del primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Adrià, que se celebrarà des de demà fins al 24 de setembre. La festa del tramvia s’ha programat per diumenge a les dotze del migdia i està organitzada pels Amics del Tramvia de Tiana. L’acte constarà de dues parts. En primer lloc, l’Associació d’Amics del Ferrocarril del Maresme Sud habilitarà un trenet pensat per als més petits, mentre que també hi haurà una jornada de portes obertes a l’antic tramvia, que normalment es fa el primer diumenge de cada mes. Els visitants es trobaran amb un llibre d’honor en el qual podran escriure anècdotes i records sobre el tramvia.

Abans d’aquest esdeveniment, però, la Festa Major donarà el tret de sortida demà amb la projecció de la pel·lícula La Liste a l’Ermita de l’Alegria. D’altra banda, dissabte al matí començarà la convocatòria d’intervencions artístiques al Museu a Cel Obert i s’organitzarà un partit de waterpolo a la piscina municipal d’onze a dotze del migdia. A la nit, la Banda Patilla posarà la música a una nova edició de la cercavila Descorxada a partir de les vuit del vespre.

La gresca començarà al parc de Joan Armengol i acabarà al parc del Dr. Mascaró, on hi haurà el concert de Groove Collective i actuacions de discjòqueis.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram