Em poso a escriure aquestes quatre línies per parlar de la Festa Major i tinc la sensació que només fa quatre dies que vam celebrar la de l’any passat. Quatre dies que va començar el curs, quatre dies que va ser Nadal… Uf! El temps passa a una velocitat increïble!

Lluny queden també aquells llargs dies de quan érem petits i d’aquelles festes i vacances que semblava que no arribaven mai.

Seguint, doncs, aquesta roda imparable del temps, ja la tornem a tenir una vegada més amb nosaltres: la nostra Festa Major.

Malgrat que no podem fer res per aturar el rellotge ni el calendari, sí que està a les nostres mans assaborir bé les hores i els dies de festa que tindrem, viure’ls amb intensitat sentint l’alegria de compartir, retrobar, gaudir…

Amb tot, una festa és molt més que un conjunt d’espectacles i activitats. És una oportunitat per fer una parada, per emocionar-nos i gravar records que ens acompanyaran sempre.

Les persones que formem part de l’equip que organitza la festa, posem tots els nostres esforços a propiciar aquests moments per a tothom i desitgem que en gaudiu profundament, tot fent una crida a la convivència i el respecte per a tothom.

Agraeixo la implicació de totes les persones de l’Ajuntament que fan possible aquesta festa i us convido a aturar el temps a partir del pròxim 7 de setembre.

Bona Festa Major!

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram