La Festa Major acabarà dissabte. Foto: Ajuntament

Dissabte la plaça de les Mallorquines acollirà a partir de dos quarts de set de la tarda la setzena edició de la Festa d’Estiu, que organitza l’Associació de Veïns de Residencial Montgat.

El tret de sortida de la festa es farà amb activitats infantils, berenar i una festa de l’escuma. Després, a partir de les nou del vespre, es farà una botifarrada popular. En acabat s’ha programat una demostració de zumba amb el grup d’Imma Domínguez.

Per acabar hi haurà una actuació musical amb Indian Club, integrat per Jordi Torrent, Rosa Ortiz i Jordi Fernández. La banda es caracteritza per una barreja de sons mediterranis, rumba i tocs llatins, on destaca la tradició mesclada amb una producció avantguardista i la combinació de dues veus.

Dissabte, doncs, la Festa de l’Estiu agafarà el relleu de la Festa Major de Sant Joan, que tancarà el seu programa el mateix dissabte amb la celebració del torneig veïnal de vòlei platja, al llarg de tot el matí a la platja de les barques.

La Festa Major va començar el 22 de juny amb el pregó a càrrec de Manu Garcia i Andrea Vandelay. Des d’aleshores, el programa de festes ha inclòs l’arribada i rebuda a la Flama del Canigó, un sopar i un ball de revetlla coincidint amb la vigília de Sant Joan o l’ofici solemne del 24 de juny.

També hi ha hagut àpats populars, concerts, activitats esportives, sardanes i un castell de focs que va posar punt final al gruix principal del programa el 25 de juny de la nit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram