Les jugadores, eufòriques amb la seva medalla. Foto: FEB

Les millors d’Europa. Sílvia Domínguez i Anna Cruz van tocar el cel del bàsquet continental diumenge passat guanyant l’Eurobasket de la República Txeca després de derrotar França a la final (71-55).

El conjunt de Lucas Mondelo, que arribava a la cita com a un dels grans favorits, no va decebre i es va mostrar intractable en tots els partits tret de l’intranscendent últim partit de la primera fase contra les amfitriones.

Domínguez ha tancat la seva tercera participació en un europeu convertida en la jugadora número 6 de l’equip, la primera a la qual Mondelo recorria en la rotació. La de Montgat ha tancat l’Eurobasket amb uns promitjos de 3,6 punts per partit, 2,2 assistències i 1,4 rebots.

Per la seva banda, Cruz ha aconseguit cloure una temporada magnífica en la qual ja havia guanyat l’Eurolliga amb el Dynamo de Kursk amb un altre campionat europeu. La badalonina va jugar el millor partit de la competició a la final (12 punts, 5 assistències i 3 rebots) per a un total de 16 de valoració.

Així, Cruz ha aconseguit penjar-se l’únic gran títol continental que li faltava (tenia el bronze de l’any 2015), mentre que Domínguez suma el seu segon títol europeu, després del que va conquerir a França l’any 2013.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram