Una imatge del concert coral de l’any passat. Foto: Ajuntament

Avui a les nou del vespre la plaça de la Vila acollirà el pregó de la Festa Major de Sant Joan, a càrrec de Manu Garcia i Andrea Vandelay, que donarà el tret de sortida a cinc dies de festa. Vandelay és la directora del documental Montgat, un portal creatiu cap al Maresme i Garcia és el productor del disc Montgat encanta, Montgat em canta. Les paraules dels dos pregoners aniran acompanyades de coca i vi a càrrec de l’Associació de Veïns del Casc Antic i Monsolís.

Demà, en el marc de la Festa de Sant Joan el poble rebrà la flama del Canigó, a tres quarts de vuit a la plaça de les Mallorquines. Més tard, a les nou del vespre, s’encendrà la foguera de Sant Joan a la platja de Can Tano i es farà un sopar i ball de revetlla a la riera d’en Font.

D’altra banda, el dia 24 començarà amb la traca i el repic de campanes als carrers del Casc Antic, seguit de l’ofici solemne al migdia a l’església parroquial de Sant Joan, que també acollirà el concert de Sant Joan, a càrrec del Centre Recreatiu i Cultural.

Més tard es farà el Corre’tapa i una botifarrada popular al parc de la riera d’en Font. Allà també se celebrarà el Ball de Festa Major a les deu de la nit amb l’orquestra Krater.

El dia 25 es farà un torneig de futbol bombolla al Camp Municipal i un bateig nàutic amb vela i rem a la platja de les Barques.

A tres quarts de nou del vespre la plaça de Sant Joan acollirà el concert de Màrius Alfambra i un sopar popular. El castell de focs a la platja de can Tano serà el penúltim acte de les festes, que continuaran l’1 de juliol amb el torneig veïnal de vòlei platja.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram