El procés ha durat del 12 al 18 de juny. Foto: Ajuntament

El projecte de construcció del nou local modular de l’Agrupament Escolta ha estat la proposta més votada pels tianencs en el marc del procés participatiu del pressupost del 2017. En total han votat 157 persones, un 2,2% del cens de veïns majors de 16 anys. La majoria dels votants han estat dones i els vots s’han emès majoritàriament de forma telemàtica.

La proposta ha rebut 577 punts, 70 més que la segona, el condicionament de la masia de Can Riera perquè es converteixi en un espai polivalent on es puguin fer actes culturals i relacionats amb la gastronomia. Un espai que l’Ajuntament confia que serveixi per promocionar el turisme al poble sota el paraigua de la Denominació d’Origen Alella.

En tercer lloc els veïns van votar la millora urbanística del parc del Doctor Mascaró (470 punts), mentre que en quart lloc va quedar la creació d’un aparcament a l’aire lliure al centre del poble (440) i en cinquè la remodelació de la Casa de la Delfina per convertir-la en un punt d’informació turística i promoció econòmica (361 punts).

Els resultats estableixen quines són les prioritats dels veïns en relació a cinc projectes claus per al poble. “El procés conforma un full de ruta per al govern municipal per als pròxims dos anys”, han explicat des de l’Ajuntament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram