Una projecció de com serà el macro club nocturn. Foto: Café del Mar

La discreció que ha envoltat el projecte de macro club d’oci nocturn al port des que Línia Nord se’n va fer ressò en primícia a principis de setembre es va acabar ahir. I de quina manera. Café del Mar va anunciar a bombo i plateret que l’obertura de l’espai està prevista per a finals d’aquest mes, concretament per al dia 28, i va donar molts detalls que fins ara es desconeixien.

En primer lloc, i malgrat que en una comissió informativa de finals de setembre a l’Ajuntament la xifra s’havia rebaixat a 500, Café del Mar assegura ara –recuperant la xifra inicial– que l’espai tindrà 4.000 metres quadrats i que, per tant, serà el seu club més gran del món. L’espai tindrà quatre plantes, restaurant, piscina, un escenari i també un vaixell en el qual se celebraran esdeveniments especials. Els seus impulsors asseguren que ja tenen reserves confirmades per a actes corporatius tant per a enguany com per al 2018.

Nacho Soler, l’empresari que hi ha al darrere del projecte, creu que el nou complex generarà més de 150 llocs de treball directes –l’alcalde Joan Callau va dir en el seu moment que hi havia un acord verbal per prioritzar contractacions de veïns de Sant Adrià– i afirma que la seva intenció és integrar el nou Café del Mar al seu entorn, sumant-se a la revitalització de la zona del Port Fòrum. Tot i això, l’Associació de Veïns de Sant Joan Baptista ja va expressar al mes de setembre el seu rebuig a un projecte que considera “oci de luxe” i del qual, argumenta, pocs adrianencs en podran gaudir.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram