El centre de dia, un dels punts de la polèmica. Foto: Arxiu

Un error de Ciutadans (C’s) en la votació dels pressupostos de la Generalitat al Parlament de la setmana passada ha deixat finalment fora dels comptes com a mínim una desena d’inversions previstes a la comarca, la majoria presentades pel PSC. Es tracta, per exemple, de l’adequació i posada en marxa de l’espai per al centre de dia de la residència de gent gran Ramon Berenguer, la dotació de recursos als Jutjats de Violència de Gènere de Badalona i Santa Coloma, l’ampliació de la L1 del metro per unir les dues ciutats o la prolongació del tramvia des de Sant Adrià fins a l’estació de Renfe de Badalona.

A banda, una altra proposta frenada a última hora va ser la recuperació d’una línia d’autobús entre Badalona i Montgat. En total, l’error de Ciutadans -sumat al vot contrari de Junts pel Sí- va impedir incloure als pressupostos 600 esmenes aprovades prèviament en comissió. Un fet que ha despertat dures crítiques a C’s per part del PSC, no només al Barcelonès Nord, sinó arreu del territori.

C’s DEMANA PERDÓ
Per la seva banda, la formació taronja ha demanat disculpes per l’error i des de Santa Coloma, la seva agrupació local ha assegurat que el grup parlamentari liderat per Inés Arrimadas formularà una proposta per poder “realitzar una votació que arregli l’error” com més aviat millor.

D’altra banda el partit ha criticat l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, a qui ha acusat de voler polititzar l’error en la votació al Parlament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram