Les gavines van poder estrenar l’estadi. Foto: Twitter (@PSC_Badalona)

Estrena somiada. El Seagull va aconseguir segellar el seu bitllet per al play-off d’ascens a la Primera divisió femenina diumenge passat en un matí perfecte. Les gavines van golejar el Son Sardina (6-0) en la seva estrena al Nou Municipal de Badalona i es garanteixen la participació a la post temporada per segona temporada seguida.

Les de Jordi Ferrón van encetar el matx com un cicló i ja havien sentenciat el matx al minut 20, amb gols de Sara, de la visitant Esme en pròpia i de Mar. La tempesta perfecta badalonina encara havia de deixar caure dos gols més abans del descans, que van portar la firma de Carol. La segona meitat no va tenir gaire història, però l’afició badalonina encara va poder celebrar un altre gol, que la visitant Nani es va marcar en la seva pròpia porteria. Quan el partit va acabar, les jugadores i el cos tècnic van celebrar aquesta nova classificació conjuntament amb l’afició.

Amb el gran objectiu de la temporada aconseguit, diumenge al migdia el Seagull visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper per jugar contra el Barça B. L’equip voldrà aconseguir la victòria per assaltar la primera posició.

Per la seva banda, el Sant Gabriel va refer-se de la derrota de la darrera jornada i va sumar un valuós punt contra l’Europa, l’equip revel·lació del curs al José Luis Ruiz Casado (1-1). El Sangra va veure’s desbordat per un inici molt intens de les visitants, però la primera meitat va acabar sense gols. L’Europa va avançar-se al minut 60 amb un gol d’Alcócer, però María González va aconseguir restablir l’empat gràcies a un preciós llançament de falta.

Les adrianenques, que ara són sisenes, voldran retrobar-se amb la victòria diumenge al migdia al camp del Porto Cristo.