La Plana pavelló Badalona

La Plana, un dels pavellons en obres. Foto: X (@Albiol_xg)

Des de finals del mes de maig, cinc pavellons de la ciutat estan en obres per reparar desperfectes que fa anys que tenen, a causa de la manca de manteniment. I ara, tot i estar ja en la recta final, la tornada a les pistes era una incògnita per als clubs.

El passat cinc de setembre, Badalona Bàsquet Base (BBB), entitat que representa a clubs de la ciutat, va fer un comunicat denunciant la manca d’organització per part de l’Ajuntament a l’hora de gestionar una reforma important que afecta centenars de jugadors i jugadores. Expliquen que, després de nou mesos de reunions amb el consistori, la pràctica esportiva dels clubs que entrenen en els pavellons en qüestió no estava garantida. “A dia cinc de setembre no tenim la certesa de poder desenvolupar l’activitat amb normalitat per part de les entitats que formem part de Badalona Bàsquet Base”, comentava l‘entitat.

L’endemà, l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, va afirmar a través d’un vídeo a xarxes socials que el consistori va enviar una planificació al BBB per als pròxims 20 dies que “dona solució provisional a tots els equips de bàsquet”. L’alcalde va assegurar que les obres van sobre calendari i va demanar disculpes per les molèsties que pot causar aquesta situació “incòmoda, però del tot necessària”. Quan les actuacions vagin finalitzant, va afegir, els equips podran tornar als seus pavellons “en millors condicions”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram