Tiana cotxes

El carrer Castellar és un dels afectats pel projecte. Foto: Línia Nord

Tiana encetarà a la tardor el camí cap a un poble més pacificat. En concret, ho farà al centre, per “fer-lo més agradable i més segur per als vianants i fomentar la mobilitat a peu”, indiquen des de l’Ajuntament.

Concretament, aquest projecte de l’Àrea Metropolitana i de l’Ajuntament afectarà els carrers Matas, Castellar i Escalfapé i també al passeig de la Vilesa. Aquesta actuació dona continuïtat a la pacificació del carrer Matas, que el 2018 ja va destinar més espai als vianants convertint-se en una plataforma única amb velocitat limitada de 20 km/h pels cotxes. El projecte també abraçarà els carrers adjacents: s’estendrà pel carrer Castellar fins al passeig de la Vilesa, i per l’altra banda, pel carrer Escalfapé fins a Pau Casals.

Amb les actuacions, es permetrà un millor drenatge de l’aigua al carrer i també contribuir a baixar les temperatures a l’estiu amb la plantació d’arbres. Les obres estan en procés de licitació i s’espera que a la tardor ja estiguin adjudicades. Es preveu que tinguin una durada de vuit mesos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram