Mossos desnonament

Imatge de l’operatiu a la Morera. Foto: Ajuntament

El Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Local van desallotjar el passat dimecres 28 d’agost dos edificis ocupats des de feia anys al barri de la Morera de Badalona. En aquells habitatges hi vivien una vintena de persones i l’operatiu es va saldar amb la detenció de quatre persones.

Segons el consistori, l’ocupació d’aquestes finques, amb façanes al carrer de Galícia i Torrent de la Font i que presentaven un evident estat de deteriorament, era molt conflictiva i generava nombroses queixes dels veïns per les molèsties que els seus ocupants ocasionaven i per les condicions d’insalubritat de l’entorn.

Un cop desallotjats tots els veïns, es va procedir amb els treballs per enderrocar els dos edificis. “Aquest és un operatiu que feia molt de temps que preparàvem i estem molt satisfets perquè avui hem pogut posar fi a una situació de molta angoixa i de preocupació per als veïns del barri de la Morera”, va explicar l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol.

Enderroc del cas Granada

Pel que fa a edificis en mal estat, els veïns de l’edifici ruïnós del carrer Granada fa dos anys i mig que busquen una solució. Tal com ha publicat Badalona Comunicació, tornen ara a reclamar a l’Ajuntament l’enderroc immediat del bloc -que estava previst pel consistori per al mes de gener- per poder refer les seves vides. L’Ajuntament diu que està intentant que les entitats bancàries condonin el deute de les hipoteques.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram