El pressupost preveu la reobertura del Marina Besòs. Foto: Arxiu

El Ple municipal va celebrar ahir una sessió extraordinària per aprovar inicialment els pressupostos per al 2017. En el moment de tancar aquesta edició la votació encara estava en marxa, però abans de la sessió els dos principals grups de l’oposició -Ciutadans i Sant Adrià en Comú- van avançar a aquesta publicació el seu vistiplau a la proposta del govern municipal. Per tant, tenint en compte que les dues formacions i els socialistes sumen 12 regidors, la seva aprovació és suficient per tirar endavant la proposta de comptes de l’executiu de Joan Callau.

El pressupost per al 2017 està dotat amb 34,6 milions d’euros, 4,1 dels quals corresponen a la partida de Serveis Socials. Així, aquesta àrea veu com el seu pressupost augmenta en més de 150.000 euros respecte de l’any passat. Una altra àrea que també estarà dotada de més pressupost és la d’Economia i Ocupació, que rebrà dos milions i mig, més de 700.000 euros més que el 2016.

REOBRIR EL MARINA BESÒS
Sens dubte, un dels elements més destacats del nou pressupost és el compromís del govern municipal de reobrir el poliesportiu Marina Besòs i de destinar 665.000 euros a les obres, personal i serveis necessaris per fer-ho.

Un dels elements que ha servit per rebre el suport de Ciutadans ha estat, precisament, el compromís de crear una comissió de seguiment de la reobertura de l’equipament en la qual hi prenguin part tots els grups municipals.

Pel que fa a altres inversions, l’Ajuntament preveu tenir un superàvit significatiu -encara per quantificar- i el govern municipal ha avançat que permetrà tirar endavant diversos projectes als barris, pels quals es comptarà amb la participació dels partits que han fet aportacions als pressupostos. Caldrà veure quin paper tindran els que no n’han fet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram