La plaça President Tarradellas durant la final de l’Eurocopa. Foto: Ajuntament de Badalona

La pantalla gegant per veure les semifinals a Badalona ja feia presagiar que la final superaria amb escreix la primera convocatòria. La plaça President Tarradellas, davant del Palau Olímpic de Badalona, estava totalment plena aquest diumenge. Segons l’Ajuntament de Badalona, més de 30.000 persones van combregar-se a l’espai, on van poder veure el triomf d’Espanya per 2 a 1 contra Anglaterra.

El consistori va marcar el tret de sortida de la jornada a les 19:00 hores, moment en què va començar la música i l’animació. Les 5.000 cadires que es van repartir per la plaça no va trigar a omplir-se i, a les 21 hores, quan va començar el partit, l’esplanada va completar el seu aforament amb molts assistents que van seguir el partit drets. De fet, fins i tot les escales de l’Olímpic, que quedaven bastant allunyades de la pantalla, estaven plenes.

Els 3.500 aficionats que van veure la semifinal contra França al barri de Llefià van ser vists com a èxit per part de l’Ajuntament, que va decidir buscar un emplaçament més gran amb previsió que la xifra seria molt més alta per la final. Les 500 cadires van passar a ser 5.000 i les persones que van veure el partit es van multiplicar pràcticament per 10.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram