Accept Rock Fest

Imatge del Concert d’Accept al Rock Fest. Foto: Jordi Pujolar/ACN

El millor rock nacional i internacional es concentrarà aquest cap de setmana a Santa Coloma de Gramenet. Del 4 al 7 de juliol Can Zam serà l’escenari de més de 40 bandes que actuaran en la vuitena edició al Rock Fest.

Per obrir boca, enguany l’esdeveniment tindrà una jornada més, dijous 4, on actuarà a les 21 h El Drogas, tota una icona del rock espanyol tant en solitari com a la seva etapa al capdavant de Barricada. Posteriorment, Metallijam, una banda tribut a Metallica, tancarà la nit. Durant aquesta primera jornada i a partir de les 16 hores es podran recollir les polseres per accedir al recinte.

Un cartell d’alt nivell

Entre els grups que hi tocaran trobem grans noms com W.A.S.PBlind GuardianEurope o Deep Purple. També destaquen al cartell els australians Wolfmother, els nacionals Crisix i Michael Shenker, exScorpions i UFO. Tampoc faltarà, evidentment, un dels grans reclams, Pantera. El grup que fa més de dues dècades que no actua a Barcelona, oferirà aquest 2024 a Sant Coloma el seu únic concert al país.

Un any més, 1.400 persones de la ciutat podran assistir gratuïtament el divendres 5 de juliol per veure les actuacions de WASP, KK’s PriestWarcry o dels colomencs Motosierras, després de participar en una campanya solidària del programa municipal d’aliments.

Reforç de la seguretat

En aquesta edició, La Policia Local reforçarà la seguretat amb un Punt d’Informació Policial (PIP) al recinte. Aquest punt estarà destinat a resoldre qualsevol incidència relacionada amb la seguretat. També s’instal·larà un Punt Lila.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram