filmets

El director artístic de FILMETS, Agustí Argelich, a Canes atenent una cineasta. Foto: FILMETS

El FILMETS Badalona Film Festival ha presentat la programació de la seva pròxima edició, la que farà el número 50, al Festival Internacional de Cinema de Cannes, el festival més prestigiós del món. Ho ha fet el director artístic del festival, Agustí Argelich. La 50a edició de FILMETS es farà del 18 al 27 d’octubre amb projeccions a Badalona, Barcelona i Sant Boi de Llobregat.

A Canes, FILMETS ha estat present en dues activitats professionals al Marché du Film, el mercat més representatiu de la indústria del cinema. D’una banda, al Short Film Corner, on Argelich ha participat en les trobades internacionals del curtmetratge i del sector professional del curt. També hi havia distribuïdors, productors i directors de diversos festivals de curtmetratges d’arreu del món.

L’altra activitat en la qual ha participat el director artístic de FILMETS ha estat al jurat del prestigiós Focus Script, com avaluador dels projectes finalistes, amb nous talents del curtmetratge internacional. El Focus Script permet crear nous vincles amb les escoles de cinema i arts visuals, així com amb els professionals del curtmetratge que assisteixen al Festival de Canes.

Des de Canes, el director artístic de FILMETS, Agustí Argelich, ha assegurat que “és un privilegi per a FILMETS ser a Cannes, el festival de cinema més important del món, i poder presentar la 50a edició davant d’aquesta indústria representada al Festival Internacional de Cinema de Canes. He pogut comprovar com, en l’àmbit del curtmetratge, hi ha un gran interès per participar per part de distribuïdors, productors i directors”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram