Albiol i diputats

Albiol acompanyat de Rosa del Amo i Juan Fernández, que seran diputats al Parlament. Foto: X (@Albiol_XG) 

Les eleccions al Parlament de Catalunya han tingut impacte al govern de Badalona. Els tinents d’alcalde del Partit Popular, Juan Fernández i Rosa del Amo, seran diputats. Un fet que pel president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, no serà positiu per a la ciutat.

Per aquest motiu, ha demanat al PP una “remodelació urgent” de l’equip de govern, ja que, assegura, Del Amo i Fernández reduiran la seva feina a Badalona.

Carrera demana “Dedicació exclusiva”

“La ciutat necessita un govern fort, amb dedicació exclusiva per Badalona, i l’actual govern del PP no ho està complint”, ha expressat Carrera. El socialista ha recordat l’exemple de Cristina Agüera, una altra tinent d’alcalde del govern d’Albiol que és diputada al Parlament espanyol. “Cada setmana ha de marxar de Badalona per poder estar a Madrid”, ha recordat.

El president del PSC de Badalona ha criticat que la majoria dels tinents d’alcalde tinguin altres compromisos professionals a Badalona i que, amb l’ampli govern del qual disposa el PP, es pot reestructurar perquè no es perdi la implicació a la ciutat.

“Tenim un govern a mitges, perquè gairebé tots els tinents d’alcaldes tenen càrrecs fora de Badalona. Són 18 regidors i regidores per poder remodelar el govern i que els tinents d’alcalde tinguin dedicació exclusiva per Badalona”, ha insistit el socialista.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram