Caprile amb Albiol

Albiol i Caprile amb el mocador de les Festes de Maig. Foto: X (@Albiol_XG)

El mocador d’enguany de les Festes de Maig de Badalona ha estat dissenyat pel reconegut dissenyador de roba madrileny Lorenzo Caprile. Segons avançava Badalona Comunicació, ho ha fet de manera altruista, inspirant-se en els mosaics romans del Museu de Badalona, i fent servir el blanc i el blau, els colors de la ciutat.

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha assegurat que aquest 2024 és el primer any que el mocador està fet per “un dels millors modistes de l’àmbit nacional i internacional”. Per això, el batlle ha agraït públicament a Caprile la seva dedicació. “Moltes gràcies, Lorenzo Caprile per aquest espectacular mocador de les Festes de Maig 2024 que evoca la Bètulo romana, i per fer-ho a més de manera altruista”, afirma Albiol en una publicació a la xarxa social X.

Per a aquells qui vulguin fer-se amb un d’aquests mocadors, estan a la venda a l’Oficina de Turisme i a qualsevol de les biblioteques públiques de la ciutat per només un euro. Des de principis d’abril, s’han repartit uns 25.000 mocadors només entre els infants de les escoles bressol, educació infantil i primària, i també als centres d’educació especial de la ciutat.

Badalona escalfa motors per a unes Festes de Maig que volen ser de rècord
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram