Jordi Fernández

Jordi Fernández, ja com a entrenador dels Brooklyn Nets. Foto: Brooklyn Nets

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, va anunciar aquest dimecres que nomenarà l’entrenador de bàsquet Jordi Fernández fill predilecte de la ciutat. Ho feia després que el badaloní fos presentat el mateix dimecres com a entrenador dels Brooklyn Nets, acte en el qual va dedicar unes paraules d’afecte per la seva ciutat i al bàsquet badaloní.

“Fa 15 anys que estic a l’NBA, però vaig néixer i créixer a Badalona. I no sé si ho sabeu, però és una de les millors ciutats de bàsquet del món. Hi ha molts grans jugadors i entrenadors de la meva ciutat”, va expressar Fernández.

Per la seva banda, Albiol va destacar que en la roda de premsa de la seva presentació se’n recordés dels seus orígens, a més remarcar la necessitat de reconèixer la seva trajectòria. “Algú que arriba tan lluny i que estima tant a Badalona, ​​mereix que l’anomenem Fill Predilecte de la ciutat”, va dir Albiol, que tot seguit va afegit que portarà la proposta al mes de maig per atorgar-li la màxima distinció honorífica de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram