Albiol

Albiol, al llit de l’hospital on ha d’estar ingressat. Foto: X (@Albiol_XG)

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha estat ingressat aquest dilluns a l’Hospital Municipal de Badalona per una arrítmia que l’obligarà a estar ingressat en observació durant 24 hores. Així ho ha explicat ell mateix en un vídeo que ha penjat aquesta tarda a les xarxes socials.

Des del llit de l’hospital, Albiol ha explicat en to de broma que, malgrat l’imprevist mèdic, no es perdrà demà la fira de Sant Jordi. “I si no, ja avisaran la Guàrdia Urbana per detenir-me per impedir que surti”, ha assegurat, irònic.

I després, en un to més seriós, ha subratllat que el personal sanitari l’està tractant “molt bé” i que l’equip mèdic que l’ha visitat li ha dit que demà podrà sortir. “Però sí és cert que hauré d’anul·lar activitats aquesta setmana perquè el tema de l’entorn del cor requereix una mica de tranquil·litat”, ha reconegut.

“Res important”

Tot i que Albiol ha hagut de desmuntar “una part molt important” de l’agenda que té com a alcalde per a aquesta setmana, ha volgut destacar que el mal que ha patit “no és res important”.

Per tot plegat, l’alcalde badaloní ha expressat que podrà continuar fent “vida normal amb tota la intensitat”, fent esport o visitant els barris.

Des de l’oposició han volgut enviar ànims a Albiol. És el cas del portaveu socialista, Fernando Carrera, que en un tuit li ha desitjat una ràpida recuperació. “Ànims, Xavi!”, li ha dit. Qui també li ha expressat el seu suport és el president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno. “Espero que aviat estigues completament recuperat”, li ha dedicat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram