Festes de maig concert

Cartell del concert dels Stay Homas, que actuaran el dia 10 de maig a l’1:30 hores. Foto: Ajuntament de Badalona

El PSC de Badalona acusa el govern de Xavier García Albiol de mentir als veïns de la façana marítima amb els horaris dels concerts de les Festes de Maig. El president del grup municipal socialista, Fernando Carrera, ha denunciat aquest dijous que l’alcalde, ara fa just un any, va prometre en un pamflet que, si era alcalde, no permetria cap concert més tard de l’1:30 hores de la matinada al passeig marítim.

Enguany, però, hi ha programats concerts que superaran aquesta hora. Per tant, Carrera afirma que, un cop aconseguida la confiança dels veïns, la realitat és diferent i Albiol els ha “enganyat”.

El govern local diu que només serà un concert

Segons recull La Vanguardia, el govern local ha assegurat que, a diferència de l’anterior govern socialista, quan, recorden, els concerts acabaven a les quatre de la matinada, enguany només hi haurà un concert que finalitzarà a les 3:30 de la nit. La resta, asseguren, acabaran tots com a tard a l’1:30. Una programació que, expressen, permetrà l’equilibri entre el gaudi de les festes de maig i el descans dels veïns.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram