Callau i Robert van escenificar l’acord ahir. Foto: RCD Espanyol

L’Ajuntament i el RCD Espanyol han ampliat el seu conveni de col·laboració firmat el 2014 i vigent fins al 2024. L’any passat club i ciutat van gastar 2.800 euros menys dels previstos en el marc del conveni, que es destinaran aquest any a noves iniciatives. La més destacada és que l’Espanyol ofereix quatre places a la seva escola de formació per a infants sense recursos del municipi, les famílies dels quals no puguin assumir-ne el cost.

D’altra banda, el club perico també col·laborarà en el projecte municipal de condicionament d’horts urbans al barri de la Mina. Ahir, l’alcalde, Joan Callau, i el conseller delegat de l’Espanyol, Ramon Robert, van escenificar l’acord a les instal·lacions del club a la ciutat, inaugurades el 2001.

Callau valora positivament l’acord i es mostra esperançat a aconseguir la implicació de l’Espanyol en més iniciatives. “Intentarem que participin a altres activitats, com per exemple al saló infantil Adrilàndia”, avança.

D’altra banda, fonts del club han explicat a Línia Nord que Callau i Robert no van parlar del futur tanatori -amb crematori inclòs- projectat als terrenys de la Catalana i, per tant, a prop de la ciutat esportiva perica. “La instal·lació d’aquest equipament no ens afecta”, assenyalen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram