El grup Auxili actuarà dissabte a la zona poliesportiva. Foto: Auxili

Des de demà i fins diumenge Tiana viurà el segon cap de setmana de Festa Major, amb un programa d’actes que inclou diversos plats forts.

En primer lloc, avui a les deu de la nit la colla de diables Trempera Nostramo -que enguany celebra el seu vintè aniversari- s’encarregarà de fer el pregó de les festes a la plaça de la Vila. Després, també a la plaça, el grup Rocktambuls oferirà un concert. La festa continuarà al parc del Doctor Mascaró a partir de la mitjanit amb el Xiringuito musical.

TORNA L’ENRUCADA
Dissabte al matí arribarà el torn de l’Enrucada, la cursa i caminada popular de muntanya organitzada per Bike Tiana, que sortirà del parc de l’Antic Camp de Futbol.

D’altra banda, a les vuit del vespre començarà el correfoc, en què els Trempera Nostramo estaran acompanyats per diables de Terrassa, Sant Boi i Montgat.

Després del foc tornarà la música, amb una nova sessió del Xiringuito del Doctor Mascaró, el Ball de Festa Major amb l’Orquestra Nova Saturno i Band the Rock i el concert d’Auxili a la zona poliesportiva. El grup d’Ontinyent ja s’ha consolidat en el panorama musical català amb el seu reggae i arriben a Tiana després d’haver recorregut els Països Catalans durant l’estiu.

Diumenge, la cercavila dels gegants, les sardanes, la Plena de Festa Major, el pícnic i el castell de focs posaran punt final a les festes de Sant Cebrià.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram