El Festival de Jotas repeteix edició dins del repertori tradicional. Foto: Arxiu

Sant Adrià tindrà l’oportunitat de gaudir d’un dia i mig més de Festa Major que en les anteriors edicions. El pressupost és el mateix que el 2015, una xifra que ronda els 80.000 euros, però aquest cop les activitats del programa es duran a terme des del dia 7 fins a l’11 de setembre.

Els encarregats de donar el tret de sortida a la Festa seran els atletes Jesús Àngel Bragado i Taimurav Friev, esportistes adrianencs que han participat en les recents Olimpíades de Rio de Janeiro a marxa atlètica i lluita lliure, respectivament.

A banda d’això, la Festa girarà entorn dels mateixos pilars que l’han sostingut els darrers anys, apostant per un ampli ventall d’activitats adreçades a totes les edats. Les més importants, són les conegudes Festa del Mar i Festa del Riu, el 10 i l’11 de setembre, amb un munt de coses per fer en un entorn familiar i divertit, passat per aigua.

A més, la Rambleta serà un dels espais més concorreguts la setmana vinent, ja que acollirà durant gairebé tota la setmana, una nova edició de les Festes Radioaktives, adreçada als joves.

LA CULTURA, AMB FORÇA
Un altre escenari cabdal de la Festa serà la plaça de la Vila, amb balls i actuacions, entre els quals destaca el divendres dia 9 el concert de Triana. El grup andalús de rock aterra a Sant Adrià coincidint amb el 40è aniversari de l’edició del seu primer disc.

Altrament, la regidoria de Festa Major segueix apostant, en el marc de la festa, per la cultura popular. En aquest àmbit, els actes més destacats seran la Trobada Gegantera i la Jornada Castellera. Les dues diades se celebraran el pròxim dissabte 10 de setembre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram