El barri, molest amb el consistori. E.B.

Júlia Sánchez, presidenta de l’associació de veïns de la Salut Alta i assessora del grup municipal del Partit Popular ho té clar: “la batalla acaba de començar”. Les paraules van adreçades a l’equip de govern i concretament a l’alcalde Jordi Serra. El motiu és que denuncia una campanya de l’ajuntament contra la seva persona des de que va accedir al càrrec de presidenta de l’entitat veïnal i de la qual se’n ressent, assegura, l’associació que presideix.

L’última disputa amb l’ajuntament, el trasllat a la nova seu. Els veïns s’oposen a la mesura i volen quedar-se al seu actual emplaçament o que els busquin un local nou. Julia Sánchez rebutja frontalment la nova seu que els ofereix el consistori, al nou hotel d’entitats. Segons la presidenta de l’entitat veïnal, es tracta d’un “despatxet” a la quarta planta que no els permetria portar a terme cap activitat. A criteri de la presidenta de l’associació de veïns de la Salut Alta, el consistori els vol tenir “controlats i vigilats” amb la nova seu, i assegura que no ho permetran.

Per exemplificar el seu rebuig a la proposta municipal, cinc membres de la junta de l’associació de veïns es van tancar simbòlicament com a protesta pel trasllat de les seves dependències i per reclamar de continuar en el seu actual local.

L’Ajuntament ha declinat fer declaracions sobre aquest tema i s’ha limitat a dir que l’associació de veïns de la Salut Alta mai s’ha dirigit a ells per parlar sobre el tema de la seu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram