Montigalà seguirà sent la casa del primer equip durant uns mesos. Foto: CFB

Punt final a un dels serials de l’estiu: el CF Badalona seguirà uns mesos a Montigalà. Així ho ha confirmat a Línia Nord el president, Miquel Àngel Sánchez. La decisió es pren després que els dirigents del club hagin comprovat de primera mà que ja s’estan fent les obres per instal·lar torres d’il·luminació i més graderies a la que ha estat casa del primer equip durant les últimes temporades.

Pel que fa a les obres del nou estadi, aquesta setmana han començat les de la coberta, de manera que el trasllat del club a la nova instal·lació s’apropa cada dia més. “L’Ajuntament ens assegura que les obres estaran llestes al gener de 2017, però des de la constructura són més optimistes i ens han dit que aquesta data es podria avançar fins a l’octubre d’enguany”, assegura el president.

TORNADA A LA FEINA
Esportivament parlant, el club ha anunciat que el primer equip tornarà a la feina dilluns que ve. Els jugadors estan citats a la tarda per fer la primera sessió de la pretemporada (encara queden fitxatges per anunciar, ja que Sánchez assegura que alguns d’ells encara han de resoldre la seva situació amb els seus clubs actuals) i ja coneixen el planning per a la resta de la setmana, amb sessions dimarts i dimecres al matí, sessió doble dijous i divendres i un sol entrenament per a dissabte al matí.

L’equip reprendrà l’activitat sense el colomenc Alberto Carroza ni el valencià Pablo Morgado. Carroza tornarà a vestir la samarreta de la UE Sant Andreu per tercer cop a la seva carrera, mentre que Morgado marxa a Extremadura per jugar a les files de l’AD Mérida.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram