CAP Sant Crist

Imatge del mur del solar amb el missatge de l’AV de Sant Crist-Can Cabanyes. Foto: X (@avvsantcristcc)

El conseller de Salut, Manel Balcells, visitava divendres passat Badalona, on va reunir-se de manera informal amb l’Associació de Veïns de Sant Crist-Can Cabanyes per abordar la construcció del CAP de Sant Crist. Balcells va refermar el compromís de la Generalitat, expressat pel mateix Balcells en la visita a la ciutat del mes de maig, de tirar endavant aquest equipament, que és una demanda històrica del barri.

Actualment, el Govern està acabant l’estudi per conèixer la viabilitat dels terrenys on s’hauria de construir el CAP, situats entre Coll i Pujol i l’avinguda dels Vents. Un solar que, recordem, l’exalcalde Rubén Guijarro va posar a disposició de la Generalitat el passat 15 de maig per tirar endavant el projecte.

Els resultats de l’estudi, al caure

Els resultats de l’estudi de viabilitat, segons va confirmar el president d’ERC a Badalona, Alex Montornès, s’haurien de conèixer aviat. En cas de ser favorables, la pilota tornaria a la teulada de l’Ajuntament, que hauria d’aprovar la cessió dels terrenys en el ple municipal. Una vegada cedits, explicava Montornès, Balcells va assegurar que la Generalitat té la partida pressupostària per iniciar la redacció del projecte.

Des de l’Associació de Veïns han agraït aquesta reunió i esperen que tan bon punt es coneguin les conclusions de l’estudi, l’Ajuntament sigui àgil amb la cessió. “Esperem que ben aviat es pugui tirar endavant el projecte i que els veïns puguem gaudir d’aquest equipament. Continuarem lluitant fins a aconseguir-ho!”, van declarar.

El CAP del Gorg, a principis del 2024

El líder d’ERC també va explicar que en la trobada es va parlar sobre la situació del CAP del barri del Gorg, que està a mitges. Unes obres que fa un any que estan aturades perquè l’empresa adjudicatària va fer fallida. Si no hi ha cap contratemps, afirmava Montornès, el CAP hauria d’estar enllestit durant el primer trimestre del 2024.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram