Aïda Llauradó i Dani Alfonso

Llauradó i Alfonso durant la III Conferència Local. Foto: Badalona En Comú

Badalona En Comú va celebrar dissabte la III Conferència Local del Partit, que té lloc cada quatre anys després de les eleccions municipals, concretament a la tardor. En aquest acte van escollir-se els dotze membres que formen l’Executiva Local i Aïda Llauradó i Daniel Alfonso, que han estat coordinadors locals durant 4 anys, han estat reelegits per dos anys més. La coordinadora Nacional de Catalunya en Comú, Jéssica Albiach, va estar present en la Conferència.

Entesa de les Esquerres

La nova coordinació ha destacat la necessitat d’unió de les esquerres “per marcar l’agenda política a favor de les persones que més ho necessiten, per combatre les desigualtats socials, la lluita contra el canvi climàtic i la justícia de gènere”. Afegeixen també que aquesta entesa és clau per respondre a les necessitats dels barris, enfront de les polítiques d’Albiol, a qui han criticat que se centri en ocupar l’agenda mediàtica amb arbres de Nadal gegants i altres titulars “com a cortina de fum dels problemes endèmics a la ciutat”.

“Tenim el repte de defensar millores pel bé comú comptant amb totes les forces progressistes i la societat civil davant una majoria política conservadora que intentarà desviar l’atenció amb cortines de fum. Badalona En Comú som la garantia per fer una política centrada en les necessitats de la ciutadania i els barris de la ciutat, escoltant les entitats, la gent, i fent propostes que millorin la qualitat de vida al municipi”, va assegurar la coordinadora Aïda Llauradó.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram