Apunyalament Santa Coloma

Imatge de la sessió del Jurat Popular celebrada el 28 de setembre. Foto: Cedida/ACN

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 13 anys de presó un home que va apunyalar-ne un altre mortalment a Santa Coloma de Gramenet l’1 de juliol del 2020. Li atribueix el delicte d’homicidi i també el de temptativa, amb l’agreujant d’abús d’autoritat i els atenuants de greu addicció a les drogues i col·laboració amb la justícia. A més, condemna a 8 anys de presó un segon home com a còmplice, amb l’agreujant d’abús d’autoritat. Aquest segon condemnat va agredir el germà de la víctima mortal amb arma blanca, però aquest va poder sobreviure a l’atac. El jurat popular va considerar-los culpables per unanimitat.

Fins a 7 ganivetades

Segons van declarar al judici el germà que va sobreviure a l’atac i un amic que els acompanyava el dia dels fets, l’agressor va propinar a la víctima mortal fins a set ganivetades amb una navalla de grans dimensions. L’home va morir al mateix lloc dels fets. El seu germà també va resultar ferit greu per les dues punyalades que li va fer l’altre condemnat.

No van atacar, però, l’amic que els acompanyava, que ha assegurat que els van assaltar sense que la víctima pogués evitar l’agressió tot i intentar-ho amb una barra de ferro. La fiscalia demanava 15 i 8 anys de presó, respectivament, per als dos condemnats.

L’autor de l’homicidi haurà de pagar 150.000 euros a la mare de la víctima i 45.000 al germà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram