Imatge d’arxiu del consultori local. Foto: Junts per Tiana

El govern municipal i els grups de l’oposició estudiaran possibles millores al consultori de salut local, un cop les dues parts disposen per primera vegada de tota la informació sobre els serveis prestats a l’equipament, així com sobre els professionals que hi treballen o les llistes d’espera.

La informació l’ha facilitat Badalona Serveis Assistencials (BSA), empresa pública a qui el Servei Català de la Salut (CatSalut) té concedit el servei del consultori. L’equipament encara manté la qualificació de rural, propi de municipis amb poca població.

ESTUDI I PROPOSTES
A la reunió hi va assistir la regidora de Drets i Benestar Social, Marta Guàrdia i l’assessor de Junts per Tiana en matèria de sanitat, Ramon Coll, a més de la gerent de BSA, Pilar Saura, entre altres representants de l’empresa pública.

Ara, tant l’executiu d’Ester Pujol com l’agrupació d’electors estudiaran la informació obtinguda i a partir d’aquí valoraran fer demandes de millores del servei. “Podríem demanar que el consultori oferís els serveis de metges especialistes”, apunta Coll, que recorda que aquest servei fins ara només s’ofereix a Montgat.

D’altra banda, Coll assegura que la voluntat de Junts és treballar conjuntament amb l’executiu municipal.

Una predisposició que Guàrdia comparteix. “Estem oberts a treballar amb tothom”, assegura la regidora, que valora molt positivament disposar de tota la informació possible sobre el consultori local. “A partir d’aquí, veurem si cal reclamar alguna millora. Si és el cas, haurem de recórrer al CatSalut”, conclou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram