El nou hospital obrirà les portes el 2 d’octubre. Foto: Quirónsalud

A partir del 2 d’octubre els pacients del Barcelonès Nord i del Maresme que, actualment, es desplacen pels seus serveis mèdics a la ciutat de Barcelona tindran una nova alternativa. Aquest dia obrirà les portes el nou centre hospitalari de Quirónsalud, ubicat al carrer Seu d’Urgell amb Avinguda Navarra, a Badalona, que disposarà de cinc plantes, setanta-dues habitacions, sis quiròfans, sis boxs d’UCI i trenta-sis consultes. Serà el vuitè del grup Quirónsalud a Catalunya.

A banda, el centre també oferirà una àmplia cartera de serveis amb atenció en totes les especialitats i amb unitats multidisciplinàries per a oferir una atenció integral als pacients.

Millor tracte al pacient

Un dels aspectes més destacats d’aquest nou centre és que permetrà un millor tracte del pacient gràcies a la tecnologia, la digitalització i la investigació, perquè l’hospital està “al capdavant de la innovació i la qualitat assistencial a Catalunya”, segons expliquen des de Quirónsalud.

Al juny, quan es va presentar el nou equipament, Germán Barraqueta, ja va anunciar que “l’obertura del nou hospital reafirma l’aposta del grup per la proximitat assistencial i l’excel·lència i suposarà una millora per a la ciutadania de Badalona i les poblacions veïnes, que no hauran de desplaçar-se a la ciutat de Barcelona”.

Ubicació estratègica

El nou hospital, ubicat al número 77 del carrer de la Seu d’Urgell, cantonada amb l’avinguda de Navarra, està situat al costat de la sortida Nord de l’autopista C-31 de Badalona, a només 12 quilòmetres del centre de Barcelona. La ubicació, amb accés fàcil des de l’autopista, donarà cobertura mèdica privada als pacients de tot el Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs) i a tot el Maresme.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram