bitllets falsificats

Imatge del maletí amb els bitllets falsificats. Foto: Twitter (@Albiol_XG)

La Guàrdia Urbana de Badalona va trobar la setmana passada 250.000 euros en bitllets falsos en un maletí que hi havia a l’interior d’un vehicle, tal com van informar fonts municipals a l’ACN.

Una troballa que es va produir el passat dimecres al matí i que va ser possible perquè els agents van denunciar el cotxe per trobar-se mal estacionat a la via pública, al barri del Raval de la ciutat. Les mateixes fonts van assegurar que tot va començar quan els agents van detectar que la matrícula del cotxe podia estar manipulada. El que originalment era una O, estava modificada amb cinta adhesiva perquè semblés una C. Aquest fet va portar els agents a registrar el vehicle quan ja havia estat retirat per la grua i traslladat a dependències municipals. En obrir el vehicle van descobrir que a l’interior hi havia un maletí amb bitllets, concretament 250.000 euros, falsificats. A dins, però, també hi havia 5.000 euros en bitllets de curs legal. El cas va acabar amb la detenció d’un home, de 39 anys, veí de Lloret de Mar, d’origen serbi, amb nacionalitat francesa i carnet de conduir de Bèlgica.

Una actuació policial de la Guàrdia Urbana de Badalona que l’alcalde, Xavier García Albiol, va voler agrair a través de les xarxes socials. “Felicitats als agents de la Guàrdia Urbana de Badalona que gràcies a la seva perícia han detingut un individu amb 250.000 bitllets falsos i 5.000 de curs legal”, va expressar el batlle.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram