Façana del local

Façana del local a Coll i Pujol. Foto: Arxiu

“No volem ser el barri del cànnabis”, expressava l’Associació Veïnal de Coll i Pujol a través del seu compte de Twitter a principis del mes de juny. El motiu d’aquesta denúncia és la possible obertura d’un club cannàbic al barri. En Francesc Castillo, president de l’AV, explica a Línia Nord que diferents veïns van assabentar-se a través de la propietat del local número 30 del Carrer Maragall, on es vol obrir aquest negoci, que s’estava condicionant el local per inaugurar pròximament un club cannàbic. Una informació que va despertar malestar entre els veïns, que van acudir a l’associació indignats. Per aquest motiu, van posar en marxa una recollida de signatures.

“Els veïns no volem que es degradi més el barri i ens hem organitzat per impedir l’obertura. Hi ha molts projectes per fer a Coll i Pujol i no volem aquest tipus de negoci.”, expressa Castillo. Un altre dels factors que al·leguen en contra d’aquesta iniciativa és la proximitat que tindria amb un centre escolar com és l’Escola Jungfrau i, en un futur, amb el nou Col·legi Ventós Mir que està previst que es construeixi al gran projecte urbanístic de l’Are de l’Estrella.

Sense llicència d’obres

Castillo afirma que a finals de juny ja van demanar una reunió amb la regidora Rosa Bertran per comentar aquesta situació, però que encara no han obtingut resposta a la petició. En aquests últims mesos, diuen, han anat avançant les obres del local a porta tancada. A més, expliquen que s’han assabentat, per una informació de Badalona Comunicació, que l’Ajuntament ha deixat clar que el club cannàbic no pot obrir perquè el consistori no pot atorgar llicències per aquests negocis. A més, diu Castillo, s’han confirmat les sospites dels veïns, ja que la mateixa informació explica que el local no tenia llicència d’obres, un fet que ja va denunciar l’AV aquest dilluns a la Guàrdia Urbana per comprovar-ho, però que encara no havien rebut una versió oficial. De moment, el consistori farà la inspecció pertinent per evitar que es facin obres al local sense el permís necessari.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram