El número de maig del Viure, el butlletí municipal que l’Ajuntament publica mensualment, ha generat més comentaris de l’habitual a causa de la carta oberta que l’alcalde, Joan Callau, escriu als adrianencs. Aquesta vegada les reaccions no s’han produït per cap afirmació del batlle, sinó per un fragment de text que ha estat tapat amb una franja negra.

Un fragment que, malgrat tot, es pot llegir a contrallum. “Per fomentar i millorar la convivència a la Mina hem signat un conveni amb la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (Fagic) per tenir agents cívics del propi barri, que coordinats amb diverses entitats i el Consorci de la Mina, han de treballar per promoure el civisme a la zona”, diuen les línies de la carta suprimides.

Els detalls del conveni van ser avançats per Línia Nord i van despertar força recels entre els veïns de la Mina. Ara, fonts municipals assenyalen que la col·locació de la franja negra correspon a la voluntat de “treure un tros de text amb una errada” quan el butlletí ja era a la impremta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram