Presentació del Rock Fest, el 4 de maig. Foto: Ajuntament

Una setmana després de la presentació del Rock Fest Barcelona 2016, que se celebrarà a Can Zam del 15 al 17 de juliol, la Plataforma per a la Defensa de la Serra Marina i Can Zam ha reiterat les seves crítiques a l’esdeveniment. I és que considera que el Rock Fest impedeix el desenvolupament del projecte per al parc acordat el 2006.

Un projecte que, segons recorda la plataforma, preveu la creació d’un parc frondós a la zona on s’ubica la infraestructura del festival de rock dur. “Un espai de concerts és bo per a la població, però el preu de renunciar al parc és massa alt”, considera Pep Palacio, membre de la plataforma, que manté la seva demanda de crear una gran zona verda a Can Zam. “És una vergonya que Santa Coloma sigui l’única ciutat catalana de més de 100.000 habitants sense un parc central”, diu.

DENUNCIEN ELECTORALISME
Per a la plataforma, a més, el Rock Fest és una eina que el PSC utilitza per al seu benefici electoral. “Això els dóna vots, igual que en el seu moment ho feia la Feria de Abril o els concerts de Ràdio Tele Taxi”, argumenta Palacio.

Per la seva banda, el consistori assegura que és totalment possible compatibilitzar el desenvolupament del parc amb la celebració d’esdeveniments com el Rock Fest. “La concreció de la fase final del parc està a l’horitzó, supeditada a condicionants, sobretot econòmics”, afirma el regidor de Cultura, Pepe Velasco.

En aquest sentit, Velasco nega que l’Ajuntament renunciï al parc i argumenta que el govern municipal treballa perquè Can Zam sigui una zona “ben equipada”. “Hem de conciliar reivindicacions i necessitats. Tots haurem de fer renúncies”, conclou Velasco.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram