Quiron

El nou hospital obrirà les portes després de l’estiu. Foto: Quirónsalud

El grup Quirónsalud ha presentat avui el seu nou hospital a Badalona, en un acte on hi han assistit polítics locals, representants de la societat civil i també del teixit sanitari i empresarial de la ciutat.

El director territorial de Quirónsalud, Germán Barraqueta, i el gerent del centre badaloní, el Dr. Josep Lluís Vega, han explicat els detalls del nou centre, que s’ubicarà al carrer Seu d’Urgell amb l’Avinguda Navarra i obrirà després de l’estiu. Segons Barraqueta, “l’obertura del nou hospital reafirma l’aposta del grup per la proximitat assistencial i l’excel·lència i suposarà una millora per a la ciutadania de Badalona i les poblacions veïnes, que no hauran de desplaçar-se a la ciutat de Barcelona”.

Un dels aspectes que avui s’ha destacat més d’aquest nou centre hospitalari és que permetrà un millor tracte del pacient gràcies a la tecnologia, la digitalització i la investigació, que permetran que aquest hospital estigui “al capdavant de la innovació i la qualitat assistencial a Catalunya”, expliquen des de Quirónsalud. I és que, tal com ha assegurat Barraqueta, el grup aposta de manera “ferma i decidida” per un centre d’avantguarda, digitalitzat i sostenible mediambientalment.

Ubicació estratègica

El nou hospital, ubicat al número 77 del carrer de la Seu d’Urgell, cantonada amb l’avinguda de Navarra, està situat al costat de la sortida Nord de l’autopista C-31 de Badalona, a només 12 quilòmetres del centre de Barcelona. La ubicació, amb accés fàcil des de l’autopista, donarà cobertura mèdica privada als pacients de tot el Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs) i a tot el Maresme.

Quirón

Avui s’ha fet una visita a les noves instal·lacions. Foto: Quirónsalud

35 especialitats mèdiques i 6 quiròfans

El Dr. Josep Lluís Vega també ha destacat, de les noves instal·lacions, l’àmplia cartera de serveis i el quadre mèdic format per professionals amb una dilatada experiència, que seran “els pilars” d’aquest nou centre. De fet, el nou hospital disposarà d’una cartera assistencial completa amb 35 especialitats mèdiques i quirúrgiques, consultes externes, quiròfans i hospitalització. Pel que fa a les habitacions, n’hi haurà 72 d’individuals (vuit d’elles, suites), mentre que l’espai d’urgències mèdiques tindrà una mida de més de 600 metres quadrats.

Avui, durant la presentació d’aquest nou hospital, des de Quirónsalud també s’ha volgut remarcar tota la part de transformació digital que implica aquest nou centre per “avançar cap a una medicina personalitzada i de precisió”. Això, han afegit els responsables del nou centre hospitalari, “aportarà valor afegit i qualitat en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de malalties”. “Ens mou la il·lusió de crear un centre intel·ligent amb els últims avenços en tecnologia assistencial. Per això aprofitarem la potencialitat del big data i l’aplicarem al sector sanitari perquè els nostres pacients gaudeixin de tots els avantatges i comoditats possibles”, ha indicat Barraqueta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram