L’Ajuntament impulsa un PAM que pretén ser participatiu. Foto: Arxiu

El govern municipal va presentar dimarts els principals eixos del Pla d’Actuació Municipal (PAM) a tots els grups municipals de l’Ajuntament. El pla planteja com a eixos principals els serveis a les persones, l’impuls a l’economia, l’ordenació de l’espai públic, la transparència i la participació. “És enriquidor que tots els grups municipals es facin partícips del PAM”, considera l’alcaldessa, Ester Pujol. “Hem presentat un document flexible, no tancat”, afegeix.

A L’ESPERA DELS DETALLS
En aquest sentit, els partits de l’oposició valoren positivament la presentació del PAM, però esperen rebre el document complet sobre el pla per analitzar-lo amb més profunditat. “Fa molt temps que esperàvem un PAM, però el govern s’havia emparat en la insolvència del consistori”, explica la portaveu de Convergència, Olga Rue. En aquest sentit, Junts per Tiana (JxT) celebra que l’executiu de Pujol hagi posat sobre la taula el pla, però considera que arriba tard. “Anem endarrerits i, de fet, ja hem aprovat uns pressupostos aquest mandat”, exposa el portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra.

Després de conèixer els eixos principals del PAM, JxT celebrarà una assemblea per decidir quines aportacions fa al desenvolupament del pla. “Volem pensar que la presentació és un punt de partida per dialogar. Volem buscar el consens”, avisa Salvatierra.

Sigui com sigui, dimecres i dijous que ve se celebraran les primeres sessions participatives del PAM amb els veïns.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram