Els diputats de Junts pel Sí al Parlament, Eduardo Reyes i Antoni Castellà, van ser protagonistes de l’acte Catalunya, potència econòmica i empresarial?, organitzat per la delegació de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a la ciutat dimarts passat al Teatre del Cor de Marina.

D’una banda, Antoni Castellà va protagonitzar una intervenció sobre les connexions que han de tenir les universitats i el món empresarial en el futur. “Catalunya dobla les xifres d’Alemanya o França en la publicació d’articles a Nature i Science”, va destacar, però advertint que “ens estem jugant ser un país potencialment competitiu en els pròxims anys i necessitem ser un Estat”.

Per la seva banda, el president de l’associació de castellanoparlants independentistes Súmate, Eduardo Reyes, va ser l’encarregat de conduir la cloenda de l’acte. “La República Catalana pot ser capdavantera econòmicament i social”, va afirmar en un teatre ple de badalonins que van gaudir també de l’anàlisi de Guillem López Casasnovas, catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra i conseller del Banc d’Espanya.

L’acte també va comptar amb la participació del regidor a l’Ajuntament i director general de Territori, Ferran Falcó, i del secretari general de la JNC, Sergi Miquel.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram