Una imatge del passeig de la Salut a Badalona dissabte passat. Foto: PS

La sardina ja s’ha enterrat i, amb ella, la gresca que caracteritza el Carnestoltes. D’aquí fins a Setmana Santa ens esperen quaranta dies de sobrietat i abstinència protagonitzats per la Vella Quaresma. Més enllà de la tradició, els comerciants han valorat de manera molt positiva els actes que han celebrat al llarg d’aquesta última setmana de festa.

En aquest sentit, els botiguers del passeig de la Salut van tornar a celebrar el seu tradicional concurs de disfresses dissabte passat, que per segon any oferia un certamen especial per a mascotes. Segons explica el seu president, Óscar Palma, l’afluència de visitants “va ser més gran” que la de l’any passat. “No es cabia al passeig”, va afegir. El concurs va oferir un photocall gratuït a càrrec de la Penya Fotogràfica de Badalona –els visitants podran descarregar-se els pròxims dies les instantànies a la pàgina de Facebook de l’entitat– i un total de 1.080 euros en premis per als guanyadors del concurs.

Per la seva banda, els comerciants de Santa Coloma també van aprofitar el Carnestoltes per dinamitzar la seva àrea d’influència. És el cas de Fondo Comerç, que va organitzar un concurs de truites al Mercat del Fondo, un certamen on es van lliurar tres premis en vals de compra. A més, ahir l’associació va repartir al mercat sardines amb un bocí de pa entre els clients que mostraven tiquets de compres fetes a les seves botigues dies abans. Segons informen des de l’associació, es van repartir prop d’un miler d’unitats.

A la mateixa Santa Coloma també es van celebrar dues activitats infantils més: al carrer Sant Jeroni es va fer un concurs de disfresses, mentre que a Singuerlín es va organitzar una gimcana per a clients disfressats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram