Carrer Vallès Badalona

Els fets van tenir lloc al número 2 del carrer Vallès. Foto: Google Maps

El barri de Llefià de Badalona va ser l’escenari, divendres passat, d’una baralla que va acabar amb un doble apunyalament. Els fets van tenir lloc al carrer Vallès i els principals protagonistes van ser dos cosins.

Segons l’atestat policial, al qual ha tingut accés Línia Nord, un dels cosins va apunyalar l’altre i més tard va fer el mateix amb un altre familiar directe. Els dos ferits presentaven ganivetades al tòrax, talls a les mans, a la cara i al cos. Un d’ells també tenia una espatlla dislocada.

Les persones involucrades en la baralla, segons el document policial, són de la família del president l’Associació de Marxants de Badalona, Rafael González, que va formar part de les llistes del PP en les darreres eleccions municipals. Fa unes setmanes, el fill de González també va estar presumptament involucrat en una crema de contenidors, de la qual l’Ajuntament va assegurar que tenia “un cert grau d’organització”. El mateix González, en canvi, ho va negar en declaracions a Metrópoli Abierta.

Per la seva banda, el líder del PP badaloní, Xavier García Albiol, que fa setmanes que denuncia l’augment de la inseguretat en algunes zones de la ciutat, es pronunciava dissabte a través de Twitter sobre aquesta baralla:

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram