La ciutat viurà el seus dies més esbojarrats. Foto: Ajuntament

El cap de setmana més esbojarrat de l’any ja és a tocar. Demà passat l’alegria s’apoderarà de la ciutat, que tornarà a viure dos dies de festa i bogeria: el Carnestoltes ja és aquí.

El primer acte de la festa serà el Ball de Geps, que se celebrarà dissabte a partir de les nou de la nit. La plaça de Sant Joan tornarà a omplir-se de gom a gom amb les disfresses més inversemblants, sempre amb el requisit que amaguin la identitat de cada persona. L’Associació de Veïns del Barri Antic i Montsolís s’encarregarà de l’organització d’aquest acte, que es remunta a principis del segle XX i que només es va aturar durant la Guerra Civil espanyola i els primers anys de la dictadura.

L’endemà diumenge l’activitat a la vila s’aturarà i tothom es deixarà anar per passar-ho d’allò més bé. Com és habitual, la cercavila, que enguany organitzen les associacions de pares i mares d’alumnes de l’Escola Marina i de l’Escola Salvador Espriu, s’encarregarà de donar el tret de sortida a la jornada festiva. L’escola Marina serà el punt de sortida d’aquesta activitat, que recorrerà part del municipi fins a arribar al parc del Tramvia, on el grup Coloraines s’encarregarà de l’animació. 

Per cloure la festa, durant la tarda es lliuraran els premis a la millor disfressa d’adult, de nen i el guardó a la millor comparsa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram