Una imatge de la cercavila de l’any passat. Foto: Ajuntament

Ja s’apropa una de les festes més esbojarrades del calendari. El Rei Carnestoltes ja s’està preparant per portar la festa i la xerinola als carrers catalans. En aquest sentit, Montgat no serà una excepció.

En aquest any de traspàs la festa ha caigut més aviat de l’habitual, ja que la primera lluna plena de la primavera, que és la que marca l’inici de la Setmana Santa, tindrà lloc el dia 23 de març. Tenint present la històrica separació de 40 dies entre Carnestoltes i la setmana de passió –la Quaresma–, només cal fer comptes.

La celebració al municipi arrencarà dimarts vinent a la tarda a l’Espai Jove amb un taller de màscares gratuït, una activitat organitzada per tal de començar a preparar la festa com cal. Per participar cal inscripció prèvia al mateix Espai Jove.

EL GRAN DIA DE LA CERCAVILA
Però la celebració pròpiament dita tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 de febrer. En concret, el diumenge dia 7 a dos quarts de 12 del matí se celebrarà la cercavila de les AMPA de l’Escola Marina i de la Salvador Espriu que finalitzarà al parc del Tramvia, on tindrà lloc una festa i se celebrarà un concurs de disfresses. Una bona ocasió per desinhibir-se i oblidar-se dels problemes quotidians.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram