Cobriment B-20

El ministeri de Transports actualitzarà l’avantprojecte de l’Ajuntament del 2009. Foto: Ajuntament de Santa Coloma

El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana cobrirà 200 metres de la B-20 al seu pas per Santa Coloma. En concret, el tram comprès entre el carrer Gaspar i el final de Prat de la Riba. Així ho anunciava la ministra Raquel Sánchez en la seva visita a la ciutat divendres. Aquesta obra ha de permetre unir els barris de Riera Alta i la Bastida amb Singuerlín i el recinte Torribera. Així doncs, es recupera l’avantprojecte de l’Ajuntament de l’any 2009, el qual, segons Sánchez, s’estudiarà i actualitzarà per veure la seva viabilitat.

“Hem d’abordar aquest projecte molt necessari per a Santa Coloma per convertir-la en una ciutat més saludable i sostenible, un compromís que vam recollir en el protocol de l’Agenda Urbana que vam signar al seu dia amb aquest consistori, i avui venim precisament a parlar-ne. És un projecte que fa ciutat i que permet cohesionar dos barris, Riera Alta i Singuerlín”, assegurava divendres la ministra Sánchez.

D’altra banda, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va qualificar de “dia històric” el moment de l’anunci de la ministra i va destacar que “el cobriment de la pota nord és fonamental per unir el barri de Riera Alta amb Singuerlín i el recinte Torribera. També permetrà reduir la contaminació acústica i generar un espai de connexió perquè el gaudeixin els veïns”.

Des del ministeri expliquen que encara és aviat per establir un pressupost, però es calcula que superarà els 30 milions d’euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram