El moment clau ja ha arribat. El mes de desembre ja ha entrat en la segona meitat i ara és hora de deixar els pronòstics enrere i treballar per fer-los realitat. En aquest sentit, els botiguers del Barcelonès Nord s’han posat les piles per fer que aquest Nadal es recordi com el de la recuperació de les vendes.

Gran part dels actes importants tindran lloc aquest cap de setmana com a avantsala de les festes, amb la Fira de Nadal de Pérez Galdós, que arrencarà demà i s’allargarà fins diumenge amb prop d’una cinquantena de parades que ompliran el cèlebre carrer badaloní, conjuntament amb tallers, inflables i una recollida solidària de joguines.

Dissabte serà el torn dels comerciants del passeig de la Salut, que instal·laran jocs infantils i tallers durant tot el dia. A la tarda, els botiguers convidaran els més petits a fer cagar el Tió i organitzaran el tercer Badacanta, un karaoke cent per cent en català on els participants entraran en un sorteig de premis.

Els que estan encara celebrant la seva particular Fira de Nadal són els botiguers de Fondo Comerç. La mostra va arrencar el passat dia 4 a la plaça del Rellotge de Santa Coloma i estarà en marxa fins a Reis –tot i que el dia 24 de desembre la mostra passarà a dir-se Fira de Reis i hi haurà algun relleu de botigues–. En aquell mateix indret, dilluns hi haurà una cantada de nadales. Qui ja va celebrar la seva Fira de Nadal van ser els botiguers de Tiana, dissabte passat davant de l’Ajuntament.

Pel que fa a les campanyes, destaca la que impulsa Bufalà Comerç, que durant aquests dies regalarà 1.000 ampolles de cava amb butlletes que repartiran a les seves botigues.

Per la seva banda, l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma celebrarà un Tió gegant del 20 al 24 de desembre a diferents indrets de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram