Pastor durant la presentació de les al·legacions a les ordenances. Foto: PSC

El PSC demana al govern municipal gestos tangibles abans d’abordar acords entre les dues parts. Per exemple, els socialistes asseguren que, si el govern vol el seu suport, el primer pas ha de ser l’aprovació de les seves al·legacions a les ordenances fiscals. D’aquesta manera, el president del grup municipal socialista a l’Ajuntament, Álex Pastor, respon a les declaracions de l’alcaldessa, Dolors Sabater, en l’entrevista de la setmana passada a Línia Nord.

“Amb l’aprovació dels pressupostos veurem si el PSC aposta fort per la política progressista”, assegurava Sabater en aquesta entrevista. “Crec que el PSC ens ajudarà a tirar endavant un projecte sòlidament d’esquerres i a favor de la ciutadania”, afegia.

En aquest sentit, Pastor argumenta que la millor manera d’apostar per una política progressista és que el govern aprovi les al·legacions presentades pels socialistes a les ordenances fiscals. Entre altres qüestions, el PSC ha demanat a l’equip de govern que bonifiqui l’Impost de Béns Immobles de les famílies monoparentals i d’aquelles en les quals algun dels seus membres estigui a l’atur. A més, els socialistes també han demanat una rebaixa dels preus de les escoles bressol públiques.

D’altra banda, Pastor diu sentir-se “sorprès” per la referència de Sabater als pressupostos. “La responsabilitat que s’aprovin és del govern municipal i fins ara no hem mantingut cap conversa sobre aquesta qüestió amb ells”, assegura.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram