Imatge d’arxiu de la Fira de Nadal. Foto: Arxiu

El Nadal comença avui a Montgat amb la tradicional encesa de llums a les set de la tarda. Enguany s’han instal·lat un total de 82 motius decoratius i s’han decorat 23 arbres amb garlandes a les vies urbanes principals, places i zones comercials del municipi. A més, s’ha col·locat un arbre davant l’església de Sant Joan i un guarniment a la plaça d’Alcanar, on tindrà lloc l’acte d’encesa de llums.

Més enllà de la il·luminació, ja ha començat el compte enrere per a la Fira de Nadal, que se celebrarà el 13 de desembre al Parc del Tramvia. Un cop finalitzat el període d’inscripcions, han estat un centenar els interessats en muntar una parada en aquest esdeveniment, tot i que la xifra definitiva d’expositors encara està per confirmar. Segons l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, s’ha registrat una demanda superior per part d’entitats en relació a anteriors edicions. D’altra banda, el 60% dels interessats són de Montgat, fet que el consistori valora positivament.

ACTIVITATS INFANTILS
El dia 13 la Fira de Nadal s’instal·larà al Parc del Tramvia des de les deu del matí fins a les dues de la tarda. A banda de les parades de comerciants, entitats i particulars, també s’organitzaran tallers i es vendran productes artesans. A més, enguany hi haurà una programació més àmplia d’activitats infantils, a través de les quals l’Ajuntament confia atreure més visitants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram